Integritetspolicy för Lisenorganics

Insamling av personlig information

Vi på Lisenorganics värnar om din integritet och vi strävar efter att skydda och respektera dina personuppgifter såväl som din privatsfär. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in och hanterar personuppgifter när du besöker vår webbplats https://lisenorganics.com (”webbplatsen”).

Vilken information samlar vi in och varför?

Informationen du ger oss

  • När du kontaktar oss via vårt kontaktformulär samlar vi in ditt namn och din e-postadress för att kunna svara på dina frågor och förse dig med den information du efterfrågat.

Automatiskt insamlad information

  • När du besöker vår webbplats kan vi automatiskt samla in viss information om din enhet, inklusive din IP-adress, webbläsartyp, geografisk plats samt information om de sidor du besöker på vår webbplats. Denna information hjälper oss att förbättra din användarupplevelse och analysera trender på vår webbplats.

Hur vi använder din information

Vi använder den information vi samlar in för att:

  • Svara på dina förfrågningar och ge dig den information du har begärt.
  • Förbättra vår webbplats och anpassa den efter dina behov och intressen.
  • Analysera statistik och trender för att förstå hur våra besökare använder vår webbplats och vilka produkter och innehåll som är mest populära.

Delning av din information

Vi delar inte din personliga information med tredje part utan ditt uttryckliga samtycke, förutom i följande situationer:

  • Om vi är skyldiga att dela din information för att uppfylla en rättslig skyldighet eller för att skydda våra rättigheter, egendom eller säkerhet, eller för att följa tillämpliga lagar och regler.

Lagring av din information

Vi lagrar din information så länge som det är nödvändigt för att uppfylla de ändamål som anges i denna integritetspolicy, eller så länge som krävs enligt gällande lagar och regler.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära en kopia av de personuppgifter vi har om dig och begära att felaktiga uppgifter rättas. Du har också rätt att begära att vi tar bort dina personuppgifter från våra register. Vänligen kontakta oss om du vill utöva dessa rättigheter.

Ändringar i vår integritetspolicy

Vi kan komma att uppdatera denna integritetspolicy och eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida.

Kontaktinformation

Om du har några frågor eller funderingar angående vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss via e-post på info@lisenorganics.com.

Senast uppdaterad: [Datum]