Lisenorganics – Tillkännagivande

Vårt åtagande

Lisenorganics (nedan kallat ”webbplatsen”) strävar efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information om ekologiska och veganska produkter, material och mer. Vi är engagerade i att vägleda dig i den vilda världen av ekologiskt och veganska alternativ.

Ansvarsfriskrivning

Informationen på denna webbplats är endast avsedd för allmän information och riktar sig till användare som är intresserade av ekologiska och veganska produkter. Vi försöker hålla innehållet så korrekt och uppdaterat som möjligt, men vi kan inte garantera fullständighet, noggrannhet eller aktualitet.

Omfattning av information

Alla synpunkter och åsikter som uttrycks på denna webbplats är skribenternas egna och representerar inte nödvändigtvis vårt. Vi strävar efter att hålla oss objektiva och ge en bred bild av ämnena, men det är viktigt att komma ihåg att ekologiska och veganska produkter och material kan vara olika för varje individ.

Extern länkning

Denna webbplats kan innehålla länkar till externa webbplatser som inte drivs av oss. Vi har ingen kontroll över och ansvarar inte för innehållet, sekretesspolicyn eller säkerheten på dessa webbplatser. Att klicka på externa länkar är användarens eget ansvar.

Immateriella rättigheter

Alla innehåll och material som publiceras på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till text, bilder, grafik och logotyper, är skyddade enligt gällande immateriella rättigheter. Användning, reproduktion eller distribution av innehåll utan tillstånd är förbjuden.

Kontakt

Om du har några frågor eller funderingar om detta disclose kan du kontakta oss på följande adress:

E-post: info@lisenorganics.com

Besöksadress: https://lisenorganics.com


Obs: Detta disclose är endast tillgängligt på svenska för att överensstämma med den begärda översättningen.